Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, replică acidă după ce l-a auzit pe Târnovanu, la Orange Sport: "Eşti de pe altă planetă când spui asta!". Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Basarab Panduru, replică acidă după ce l-a auzit pe Târnovanu, la Orange Sport: "Eşti de pe altă planetă când spui asta!". Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a revenit cu replică pentru Ştefan Târnovanu, portarul FCSB, după o remarcă pe care goalkeeperul a făcut-o în podcastul SportCast cu Sile.

"Pandi" l-a auzit pe Târnovanu când a spus că "foarte multă lume nu ne suportă pe noi", într-o discuţie făcută pe marginea analizelor care se fac în studiouri după meciurile FCSB. Expertul Orange Sport nu a putut trece cu vederea declaraţia lui Târnovnau şi a ţinut să dea o replică acidă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Panduru îi dă replica lui Ştefan Târnovanu: "Eşti de pe altă planetă când spui asta. N-am eu treabă cu ce crede unul sau altul"

Basarab Panduru a ţinut să lămurească faptul că analiştii TV nu au nimic împotriva FCSB şi că, în analizele pe care le fac, trebuie să corecţie cu ei în primul rând. Fostul fotbalist al Stelei a fost dur la adresa lui Târnovanu şi a spus că "eşti de pe altă planetă" când spui că există răutăţi gratuit din partea experţilor împotriva FCSB.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Asta cu urâtul nu există. Eşti de pe altă planetă când vii şi vorbeşti cu noi despre asta. Noi nu suntem aici să avem ură faţă de cineva, noi suntem aici să fim corecţi cu noi, în primul rând. N-am eu treabă cu ce crede unul şi altul sau ce vor să audă. Eu cu mine trebuie să fiu corect, asta am spus de fiecare dată.

Asta am spus de fiecare dată de când am intrat în TV. Pot să nu văd ce-ţi convine ţie sau ţie sau ţie. Văd în felul meu fotbalul, nu multă lume îl vede ca mine. S-ar putea să nu-ţi convină, dar eu cu mine trebuie să fiu corect. Dacă eu sunt corect cu mine, atunci sunt cel mai fericit om. Nu suntem aici să avem ceva cu cineva sau cu altcineva", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB a câştigat titlul de campioană în Superligă după nouă ani de pauză. Ultima dată, echipa roş-albastră a triumfat în 2015, cu un an înainte să fie implementat sistemul cu play-off şi play-out în campionatul României.

Afla mai multe despre: basarab pandurureplicastefan tarnovanufcsbcampionat 

viewscnt
Articole similare