Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a fost recomandat ca preşedinte la alt club puternic din Superliga: "Este compatibil cu patronul"

Cristi Balaj a fost recomandat ca preşedinte la alt club puternic din Superliga: "Este compatibil cu patronul"

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj a părăsit postul de preşedinte de la CFR Cluj la începutul lunii aprilie, odată cu plecarea lui Adrian Mutu, iar numele său a fost rostit de Marian Iancu, pentru a ocupa aceeaşi funcţie, dar la altă echipă puternică.

Cristi Balaj, din nou în lupta pentru campionat? La ce club a fost propus

Cluburile din play-off n-au fost ocolite de schimbări pe finalul campionatului. CFR Cluj şi Rapid şi-au pierdut preşedinţii, după ce Nelu Varga l-a forţat pe Cristi Balaj să renunţe, în timp ce Dan Şucu s-a dezlănţuit la Rapid, unde angajaţii sunt îngrijoraţi. 

Marian Iancu a urmărit schimbările din organigrama cluburilor şi a propus două nume pentru postul de preşedinte la Rapid, clubul său de suflet. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe lângă Dani Coman, fostul patron de la Poli Timişoara l-a indicat şi pe Cristi Balaj ca fiind compatibil cu Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid. 

Marian Iancu a spus ce-l recomandă pe fostul arbitru, pentru a ajunge în conducerea giuleştenilor. 

"Raportat la obiectivele clubului, care vor fi aceleaşi la anul, participarea în play-off cu ţintă spre cupele europene, poate şi un trofeu, un conducător de club, care a mai făcut aşa ceva în viaţa lui. Nu sunt adeptul unor calificări la locul de muncă. E nevoie de conducători care au construit echipe, care au câştigat campionate, care au condus echipe şi ştiu despre ce e vorba, iar azi sunt posibilităţi. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Un Coman, care nu este încă stabilit unde merge mai departe, după plecarea de la Hermannstadt, este Balaj, care poate să fie un conducător de club compatibil cu Şucu. Şucu asumându-şi conducerea de data asta completă a clubului, şi-a luat atribuţiile astea în primire, chiar dacă nu cunoaşte foarte mult fotbal sau nu înţelege despre ce este vorba în detaliu, că vine dintr-un alt domeniu. Iată că se fac doi ani de când participă în competiţie, de când a început să investească serios, din iarna asta, şi sper să continue şi în vară, iar eu cred că Balaj ar fi un conducător. 

Balaj, în calitate de conducător la CFR Cluj, eu spun că a arătat o conduită profesională compatibilă cu performanţa", a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro, despre postul de preşedinte la Rapid

Afla mai multe despre: cristi balajcristi balaj rapidcristi balaj presedinte rapidmarian iancudan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare