Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu şi Victor Piţurcă, propuşi din nou la FCSB: "Doar atunci să-i aducă Becali"

Edi Iordănescu şi Victor Piţurcă, propuşi din nou la FCSB: "Doar atunci să-i aducă Becali"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în meciul cu CFR Cluj şi s-a distanţat la 13 puncte în fruntea clasamentului Superligii.

Florinel Coman a marcat unicul gol al FCSB-ului în victoria cu 1-0 de pe terenul ardelenilor. În urma acestui succes, echipa lui Elias Charalambous are un avans de 13 puncte în fruntea clasamentului.

Astfel, oficialii FCSB-ului se gândesc la preliminariile Ligii Campionilor, unde vor evolua în vară, acesta fiind primul titlu pe care echipa îl va câştiga după o pauză de nouă ani.

Pentru a avea un parcurs cât mai lung în cupele europene, în sezonul următor, Cosmin Băleanu şi Andrei Vochin i-au recomandat lui Gigi Becali să-i readucă la echipă pe Edi Iordănescu şi Victor Piţurcă, recunoscuţi pentru adversarii facili de care beneficiază echipele pe care le antrenează aceştia.

"Doar înainte de tragerea la sorţi, FCSB ar trebui să-l pună antrenor pe Edi Iordănescu" , a declarat comentatorul Orange Sport, Cosmin Băleanu, completat de Andrei Vochin: "Edi Iordănescu e sub contract, mai bine să-l pună pe Victor Piţurcă".

CFR Cluj - FCSB 0-1

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 1-0, pe CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii. Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

FCSB a dominat startul de meci din Gruia şi, după ce Răzvan Sava a respins în bară şutul lui Adrian Şut (min. 11), Florinel Coman a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul în minutul 16. Miculescu, pentru oaspeţi, şi Bîrligea, pentru gazde, au mai ratat ocazii, iar la pauză FCSB a intrat cu avantaj de un gol.

În partea secundă Cristian Manea a trimis o lovitură de cap periculoasă, în minutul 47. Florinel Coman a şutat peste poartă în minutul 58, iar Ngezana a trimis cu capul alături opt minute mai târziu.

Bîrligea a ratat o ocazie uriaşă în minutul 74, când a şutat de două ori spre poarta lui Târnovanu. Peter Michael a trimis şi el pe lângă poarta bucureştenilor, cu o lovitură de cap (min. 85). Finalul a fost încins, cu Aly Abeid eliminat şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru FCSB, care conduce cu 44 de puncte în play-off, având 13 puncte avans faţă de echipa de pe locul secund, CFR Cluj, care a adunat 31 de puncte.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (Mogoş 78), M. Ilie (Kresic 58), Boben, Abeid - Muhar, K. Keita (El Kaddouri 70), Avounou (P. Michael 77) - C. Deac, Bîrligea, Otele. ANTRENOR: Francisc Dican
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Dawa 82) - Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Miculescu (Antwi 89), Fl. Coman (Baba Alhassan 79). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare