Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu aduce antrenor cu nume pentru revenirea în Superligă! Patronul lui FCU Craiova nu renunţă şi vrea să promoveze imediat

Mititelu aduce antrenor cu nume pentru revenirea în Superligă! Patronul lui FCU Craiova nu renunţă şi vrea să promoveze imediat

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a pierdut meciul cu FC Hermannstadt, scor 1-3, şi a retrogradat în Liga 2. Adrian Mititelu este însă hotărât să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Adrian Mititelu vrea antrenor cu nume pentru revenirea lui FCU Craiova în Superligă

În acest sens, patronul oltenilor vrea să numească un antrenor cu nume pentru ca misiunea promovării să fie posibilă cât mai repede. Deşi a renunţat la foarte mulţi jucători, Mititelu are un plan concret pentru banca tehnică. Marius Croitoru este alegerea omului de afaceri, cel care a mai antrenat la FCU Craiova şi în trecut, anunţă gsp.ro.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marius Croitoru a mai fost antrenor la clubul lui Mititelu în perioada iunie - octombrie 2022. Deşi a fost iubit de fanii din Bănie, Croitoru a plecat cu mare scandal după o ceartă cu patronul formaţiei. Între timp, relaţia dintre cei doi este una bună, iar Adrian Mititelu are încredere în calităţile sale.

  • FC, FCU Craiova şi FC Argeş sunt cluburile pregătite de Marius Croitoru
Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ce declara Adrian Mititelu Jr. după retrogradarea lui FCU Craiova

„Nu există chimie între Adrian Mititelu şi fotbal. Acţionarii vor decide dacă vom continua sau nu. Nu vreau să vorbesc acum la cald, dar fotbalul este ultimul lucru de care vreau să mai aud în momentul ăsta. Este vorba de înţelegere aici, să înţelegi fenomenul fotbalistic şi să recunoşti când te depăşeşte. Am retrogradat cu un buget de 6 milioane de euro, de pe ultimul loc, este incredibil.

Am avut speranţe că ne putem salva. Cei de la Hermannstadt au jucat un antrenament frumos cu cei de la Poli Iaşi, dar astăzi au jucat foarte bine. Tatăl meu s-a înconjurat de oameni nepregătiţi şi neprofesionişti. Acest Lacroix ne-a distrus anul acesta. Sunt un tip destul de raţional şi nu pot da vina pe un singur om, dar Lacroix a distrus toată echipa.

Rămânem cu o gaură în buget de 20 de milioane de euro. Nu suntem sadomasochişti să vindem terenuri în continuu pentru a susţine o moară care macină în gol. În seara asta o să-mi iau la revedere de la fotbal, am pus foarte mult suflet, foarte multă pasiune”, a declarat Adrian Mititelu Jr., potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare