Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM i-a citit cifrele în direct şi a rămas afiş: ”Sezon remarcabil”. Laude pentru un rival de la CFR | EXCLUSIV

MM i-a citit cifrele în direct şi a rămas afiş: ”Sezon remarcabil”. Laude pentru un rival de la CFR | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Covăsnenii au avut doi jucători eliminaţi în prima repriză.

MM, impresionat de Muhar

Prima repriză a meciului din Gruia a fost una cu multe evenimente. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6, prin Karlo Muhar, care a înscris din centrarea lui Deac. În minutul 19 arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalti pentru oaspeţi şi Alimi a transformat egalând situaţia pe tabelă. 

În minutul 21 Adrian Oroian a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de numai şapte minute, dar Sepsi a rămas în numai opt jucători de câmp în minutul 45+2, când Florin Ştefan a fost eliminat cu cartonaş roşu direct.

Cu doi jucători în plus, clujenii nu au reuşit să înscrie, deşi Otele a trimis în bară în minutul 57, urmat de Bîrligea, în minutul 84. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar şi scorul final a fost 2-1. CFR Cluj este pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi are 28 de puncte şi e pe locul 6.

MM Stoica a vorbit la superlativ despre Muhar, fiind impresionat de cifrele fotbalistului din Gruia.

MM Stoica: ”Voiam să mă uit pe ciferele lui Muhar în Bulgaria pentru că acolo nu cred că avea cifrele ăstea!

Silviu Tudor Samuilă: Foarte bine faci pentru că are un sezon remarcabil! 

MM Stoica: El era un număr 6, joacă acum mult mai aproape de poarta adversă şi are realizări. Are 14 goluri marcate la CFR şi înainte a marcat 3-4. Recordul lui era de două goluri pe sezon! Stă bine de tot la cifre! 

Silviu Tudor Samuilă: Da, incredibil ce sezon! Multe din faze fixe pentru că loveste bine cu capul”.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic (El Kaddouri 72), Camora (Aly Abeid 78) - Muhar, K. Keita (Avounou 46), Tachtsidis - Deac, P. Michael (Bîrligea 62), Fică (Otele 46). ANTRENOR: Francisc Dican
  • SEPSI: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu (Debeljuh 63), Alimi, Kallaku (Aganovic 63), Fl. Ştefan - Safranko, K. Varga (Popşa 63; R. Varga 78). ANTRENOR: Bernd Storck

 

Afla mai multe despre: mm stoicakarlo muharcfr cluj 

viewscnt
Articole similare