Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga i-a pus banii pe masă lui Dan Petrescu! Va avea cel mai mare salariu din Superliga: "Are obligaţia să mă ducă în grupe"

Neluţu Varga i-a pus banii pe masă lui Dan Petrescu! Va avea cel mai mare salariu din Superliga: "Are obligaţia să mă ducă în grupe"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj! Patronul clubului, Ioan Varga, a confirmat acest lucru iar Petrescu va prelua echipa din această vară.

CFR Cluj a ratat în proporţie de 99% titlul în Superliga. Însă, finanţatorul celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, nu se dă bătut şi vrea să revină în vârf, din sezonul viitor.

Varga s-a orientat către "magicianul" care i-a adus patru titluri în Superliga, Dan Petrescu. SuperDan este alesul lui Varga, după despărţirea de Jeonbuk, formaţie din Coreea de Sud pe care a lăsat-o pe ultimul loc!

"Bursucul" a lăsat salariul imens din Asia pentru o revenire la Cluj şi este pe cale să încaseze cel mai mare salariu al unui antrenor din Superliga. Însă, misiunea lui Dan Petrescu nu este una simplă, Varga vrea o revenire în grupele unei competiţii europene, dar şi titlul din Superliga, în sezonul viitor.

În cazul în care îşi va îndeplini obiectivele, Petrescu va fi recompensat suplimentar, sub forma unor bonusuri de performanţă. Dacă va reuşi performanţa "supremă", de a califica echipa în UEFA Champions League, lucru care nu s-a mai întâmplat de peste 10 ani, acesta va încasa înca un bonus, cel mai probabil, în ordinul sutelor de mii de euro.

Dan Petrescu, salariu colosal la CFR Cluj

"Petrescu va avea cel mai mare salariu din România. Nu pot să-l spun pentru că e confidenţial. Dacă sunt acum pe locul doi, l-am adus ca la anul să mă ducă pe primul loc.

Are obligaţia să mă ducă în grupele Conference şi să ia titlul. Are primă de titlu şi de Champions League", a declarat Nelu Varga, conform sport.ro

CFR Cluj se deplasează la Ovidiu în etapa a 5-a din play-off. "Feroviarii" vor avea viaţă grea la Constanţa, Farul a trecut foarte aproape pe lângă un succes uriaş pe teren propriu, în returul sezonului regular.  Partida de la malul mării s-a încheiat cu scorul de 1-1. În prezent, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban sunt cei doi responsabili de antrenamentele echipei, cât şi de latura tactică.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu vargaantrenor cfrconference leaguesuperliga 

viewscnt
Articole similare