Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PAOK s-a impus în derby-ul cu Panathinaikos şi este la un meci distanţă de titlul din Grecia! Rezultatele au ajutat-o pe echipa lui Răzvan Lucescu

PAOK s-a impus în derby-ul cu Panathinaikos şi este la un meci distanţă de titlul din Grecia! Rezultatele au ajutat-o pe echipa lui Răzvan Lucescu

Stranieri

Comentarii

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, s-a impus cu scorul de 4-1 în derby-ul de pe teren propriu împotriva celor de la Panathinaikos, rezultat care o apropie de un nou titlu în Grecia.

PAOK a beneficiat şi de rezultatul pozitiv înregistrat de Olympiakos, care s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva liderului, înainte de penultima etapă, AEK Atena.

În ultima etapă, PAOK o înfruntă de Aris, pe terenul celeilalte formaţii din Salonic, iar o victorie împotriva rivalilor locali îi poate aduce lui Răzvan Lucescu al doilea titlu în campionatul Greciei, după cel obţinut în sezonul 2018-2019.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

AEK Atena, singura contracandidată la titlu, o găzduieşte pe Lamia, ultima formaţie din clasamentul play-off-ului campionatului elen. Astfel, PAOK poate depinde doar de propriul rezultat în cazul în care va obţine trei puncte pe terenul celor de la Aris.

Zivkovic, eroul lui Răzvan Lucescu 

Taison a deschis scorul în derby-ul cu Panathinaikos, în minutul 37. Zivkovic a înscris din penalty în minutul 72. Jeremejeff a redus din diferenţă, în minutul 78. Jucătorii lui Lucescu s-au dezlănţuit pe final de meci. În minutul 89, Vierinha a înscris din pasa lui Zivkovic, iar acelaşi Zivkovic a înscris în al doilea minut de prelungiri.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

PAOK a fost eliminată în faza sferturilor în UEFA Conference League, de către formaţia belgiană, Club Brugge, în timp ce rivala Olympiakos va disputa finala din Conference League împotriva formaţiei de tradiţie din Italia, Fiorentina.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescuaekolympiakosgreciapanathinaikos 

viewscnt
Articole similare