Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul celui mai în formă atacant român ”este aşteptat acum să finalizeze fără probleme”

Transferul celui mai în formă atacant român ”este aşteptat acum să finalizeze fără probleme”

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul Turciei, iar transferul său a intrat în linie dreaptă.

Vară de vis pentru golgheterul pe care îl dă naţionala României

Denis Drăguş este în aşteptarea turneului final de Campionat European din Germania 2024, iar forma sa de la echipa de club îl face să spere la titularizarea în naţionala României.

Tocmai această perioadă foarte bună şi eficienţă în faţa porţii îi pot aduce transferul în următoarea perioadă de mercato.

Autor a 11 goluri pentru Gaziantep în campionatul Turciei, acolo unde este unul dintre cei mai buni atacanţi, Drăguş este foarte aproape de a fi achiziţionat definitiv.

Atacantul român este doar împrumutat în acest sezon de Standard Liege în Turcia, dar în vară sunt şanse mari să se facă transferul definitiv, tot în campionatul turc, la Trabzonspor.

”Nu există nici cea mai mică problemă cu fotbalistul, atât din punct de vedere economic, cât şi în ceea ce priveşte perioada contractuală. După ce s-a convenit cu jucătorul asupra tuturor problemelor, staff-ul clubului Claret-Blue este acum aşteptat să finalizeze fără probleme transferul cu Standard Liege”, au scris jurnaliştii turci de la Trabzonx.

Denis Drăguş a livrat 11 goluri şi o pasă decisivă pentru Gaziantep în 27 de partide jucate în campionatul turc.

În Superliga Turciei, Gaziantep ocupă locul 17, cu 33 de puncte, după 32 de etape, în timp ce Tranbzonspor este a treia, cu 52 de puncte, în spatele coloşilor Fenerbahce şi Galatasaray.

Afla mai multe despre: stranieridenis dragusgaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare