Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ofertat din Superligă. Antrenorul momentului, dezvăluire de ultimă oră. A luat deja decizia

A fost ofertat din Superligă. Antrenorul momentului, dezvăluire de ultimă oră. A luat deja decizia

Superliga

Comentarii

Florin Maxim (43 de ani) este unul dintre cei mai râvniţi antrenori ai momentului din fotbalul românesc. Artizanul celor de la Corvinul Hunedoara a făcut o dezvăluire importantă cu privire la ofertele venite pe numele lui.

Corvinul Hunedoara este surpriza anului în fotbalul românesc. Deşi sunt nou-promovaţi în Liga 2, hunedorenii au ajuns până în finala Cupei României.

După ce a umilit-o pe CFR Cluj (4-0), Corvinul a mai făcut o victimă, tot din Superligă, anume pe FC Voluntari, în semifinale, de care a trecut cu 3-1.

Florin Maxim, ofertat din Superliga României: ”Nu mă condiţionează nimeni şi nimic”

Iar protagonistul acestor mari succese şi a acestei poveşti incredibile este antrenorul echipei, Florin Maxim. Omul momentului la Hunedoara a ajuns în atenţia tuturor.

Mai mult, tehnicianul Corvinului a mărturisit că a fost ofertat inclusiv de cluburi din prima ligă, dar nu a vrut să abandoneze proiectul de la Hunedoara.

”Au fost oferte şi din Superliga, tot timpul au fost oferte, dar nu vreau să părăsesc Corvinul. Ştiu că mai am lucruri de oferit, simt că pot să mă dezvolt în continuare, oamenii sunt alături de mine. Am venit când erau 200 în tribune şi acum sunt 10.000, 12.000, e ceva la care am luat parte cu toţii şi îmi este şi mie greu să renunţ.

Plus că nu sunt condiţionat de timp în meseria asta, nu sunt jucător, sunt antrenor şi nu mă condiţionează nimeni şi nimic”, a  declarat Maxim, conform Prima Sport.

Florin Maxim a fost lăudat inclusiv şi de nume importante din fotbalul românesc, printre care Viorel Moldovan şi Nicolae Dică. Antrenorul în vârstă de 43 de ani o conduce pe Corvinul Hunedoara din vara anului 2021.

Afla mai multe despre: cupa romanieisuperligaliga 2corvinul hunedoaraflorin maxim 

viewscnt
Articole similare