Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu-l iartă pe Octavian Popescu: "Trebuie să joci fotbalul cum trebuie!". Faza pentru care l-a luat în colimator | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu-l iartă pe Octavian Popescu: "Trebuie să joci fotbalul cum trebuie!". Faza pentru care l-a luat în colimator | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru l-a luat în colimator pe Octavian Popescu (21 de ani), "perla" FCSB, pentrtu modul în care a tratat o fază din care echipa putea eglala în Bănie, contra Universităţii Craiova (0-2, în etapa a 8-a). "Pandi" nu l-a iertat pe decarul celor de la FCSB.

FCSB a pierdut cu Universitatea Craiova, 0-2, un meci în care doar oltenii au avut cu adevărat miză, miza locului 2 în clasamentul Superligii. Deja campioană, FCSB a trimis pe teren o echipă cu improvizaţii, iar Octavian Popescu a ajuns să fie luat în colimator de Basarab Panduru, expertul Orange Sport.

Basarab Panduru, cu tunurile pe Octavian Popescu: "Trebuie să joci fotbalul cum trebuie să-l joci!"

Ratarea din minutul 55, când în locul unei pase simple către David Miculescu - care era liber cu poarta goală - Octavian Popescu a preferat o execuţie pretenţioasă care nu i-a ieşit, l-a făcut pe Basarab Panduru să aibă o reacţie fermă în privinţa fotbalistului în care Gigi Becali şi-a pus speranţe.

"Pandi" nu l-a iertat pe Popescu, despre care a spus că trebuia să joace faza pentru echipă, nu individual, şi să paseze pentru David Miculescu, care putea înscrie simplu şi să egaleze la 1. FCSB a pierdut, însă, cu 2-0, după golurile marcate de Raul Silva şi Andrei Ivan pe "Ion Oblemenco".

"Nu e de intrat mingea sau de neintrat. Tocmai asta e discuţia! Trebuie să joci fotbalul cum trebuie să-l joci pentru că data viitoare o să fie Miculescu în situaţia asta, tu liber şi nu-ţi dă pasă. În loc aibă echipa două goluri, nu are niciunul şi pierde cu 2-0 poate şi din cauza ta, că n-ai egalat. Trebuie să joci faza cum trebuie!", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Universitatea Craiova - FCSB 2-0, în play-off-ul Superligii

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-0, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii. Oaspeţii au ratat un penalti.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el. Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă. Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70.

După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off şi este deja campioană, conducând în campionat cu 49 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul secund, cu 40 de puncte.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţână (Vlădoiu 60), Zajkov, Raul Silva, Bancu - A. Creţu (Mateiu 77), Mekvabishvili – Danciu (Bana 81), Houri (Cîmpanu 82), A. Ivan – J. Markovic (Al. Mitriţă 46). ANTRENOR: Constantin Gâlcă.

FCSB: Târnovanu – Antwi (V. Creţu 70), Lixandru, Dawa, Ov. Popescu Panţîru 90) – Alhassan Haruţ 46), Şut, Olaru – Al. Băluţă, D. Miculescu (David Popa 90), Oct. Popescu (Radaslavescu 76). ANTRENOR: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: Raul Silva 45+1, A. Creţu 62 / Oct. Popescu 67, Al. Băluţă 81

Arbitri: Rareş Vidican - Mihai Marica, Imre-Laszlo Bucsi - Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan - Cosmin Vatamanu

Observator: Vasile Bratu

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbbasarab pandurusuperliga 

viewscnt
Articole similare