Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj are antrenor. A semnat deja şi preia echipa chiar acum: "Sper să câştigăm campionatul"

BREAKING | CFR Cluj are antrenor. A semnat deja şi preia echipa chiar acum: "Sper să câştigăm campionatul"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu mari emoţii, cu un gol marcat în ultimele secunde, scor 2-1, în meciul cu Sepsi şi a urcat pe locul secund în clasamentul play-off-ului.

Imediat după meci, Mario Camora a dezvăluit că Nelu Varga l-a convins să semneze pe Dan Petrescu, iar antrenorul o va prelua pe CFR Cluj încă din această săptămână.

"Sincer, n-am vorbit cu Dan Petrescu în ultima perioadă. Tot ce ştiu e că a semnat deja, sperăm să ne ajute, sperăm să ne luptăm la titlu în sezonul următor, sperăm să câştigăm campionatul" , a declarat Mario Camora.

Deşi, iniţial, conducerea CFR-ului şi Dan Petrescu s-ar fi înţeles ca antrenorul să preia banca tehnică a echipei abia în vară, acum, planurile lui Nelu Varga s-ar fi schimbat radical. Finanţatorul ardelenilor se teme că echipa sa poate rata calificarea în sezonul următor al cupelor europene.

Astfel, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică a CFR-ului încă din această primăvară. Primul meci al antrenorului la întoarcerea în Cluj va fi chiar în ziua de Paşte, pe 5 mai, împotriva Rapidului.

Demis din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, antrenorul ar fi semnat un contract pe trei sezoane şi o va prelua pe CFR Cluj începând de astăzi.

Dan Petrescu revine pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022.

CFR Cluj - Sepsi 2-1

CFR Cluj a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, pe Sepsi OSK, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Covăsnenii au avut doi jucători eliminaţi încă din prima repriză.

Prima repriză a meciului din Gruia a fost una cu multe evenimente. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6, prin Karlo Muhar, care a înscris din centrarea lui Deac. În minutul 19, arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalty pentru oaspeţi, iar Alimi a transformat egalând situaţia pe tabelă. 

În minutul 21, Adrian Oroian a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de numai şapte minute, dar Sepsi a rămas în opt jucători de câmp în minutul 45+2, când Florin Ştefan a fost eliminat cu cartonaş roşu direct.

Cu doi jucători în plus, clujenii nu au reuşit să înscrie, deşi Otele a trimis în bară în minutul 57, urmat de Bîrligea, în minutul 84. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar şi scorul final a fost 2-1. CFR Cluj este pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi are 28 de puncte şi e pe locul 6.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic (El Kaddouri 72), Camora (Aly Abeid 78) - Muhar, K. Keita (Avounou 46), Tachtsidis - Deac, P. Michael (Bîrligea 62), Fică (Otele 46). ANTRENOR: Francisc Dican
  • SEPSI: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu (Debeljuh 63), Alimi, Kallaku (Aganovic 63), Fl. Ştefan - Safranko, K. Varga (Popşa 63; R. Varga 78). ANTRENOR: Bernd Storck

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare