Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum încearcă Farul să îşi revină după eşecul cu FCSB. Hagi face ordine: ”Vom decide până mâine”

Cum încearcă Farul să îşi revină după eşecul cu FCSB. Hagi face ordine: ”Vom decide până mâine”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a prefaţat duelul cu Sepsi, unul ce va avea loc pe arena celor de la Farul Constanţa.

Farul o întâlneşte pe teren propriu pe Sepsi, vineri, 2 mai, de la ora 20:00, în etapa a opta din play-off-ul Superligii.

Ce vor Hagi şi Farul de la următorul meci din campionat

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu, Gică Hagi a subliniat faptul că singurul aspect care îl interesează este victoria, pentru a rămâne în cursa pentru cupele europene.

În runda precedentă, Farul pierdea în faţa FCSB-ului, pe Arena Naţională, scor 1-2, rezultat în urma căruia formaţia roş-albastră îşi asigura matematic titlul de campioană.

”Mai avem trei meciuri foarte importante, pentru a încerca să intrăm în Europa. Trebuie să fim conectaţi, să facem meciuri bune, aşa cum s-a întâmplat acasă. 

Sepsi e un adversar puternic, e greu să câştigi împotriva lor. Ne aşteaptă un meci dificil, dar sper să avem aceeaşi prestaţie ca în ultimele meciuri de acasă. Vom întâlni un adversar foarte agresiv, care nu are nimic de pierdut şi va face totul pentru a câştiga.

Sperăm să prindem o zi bună. Să fim inspiraţi. Cojocaru şi Băluţă nu sunt pregătiţi, Gustavo are şi el o mică problemă, vom decide până mâine. Ne dorim victoria, sperăm să producem rezultate.

Singurul obiectiv e acela de a încerca să intrăm în Europa. Trebuie să câştigăm meciurile, cel mai important e primul”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci.

Farul ocupă locul 4 în clasament, cu 35 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare