Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie la Paris! 3 jucători, OUT de la echipă după eliminarea din Liga Campionilor

Curăţenie la Paris! 3 jucători, OUT de la echipă după eliminarea din Liga Campionilor

PSG

Comentarii

Eliminarea din Liga Campionilor va produce schimbări la PSG, echipă care a ratat şansa de a juca o nouă finală de Liga Campionilor după ce a fost scoasă din competiţie de Borussia Dortmund, echipă căreia nu a reuşit să-i marcheze niciun gol în 180 de minute. Parisul pregăteşte curăţenia!

PSG a fost eliminată de Borussia Dortmund în semifinalele Ligii Campionilor, 2-0 la general. Obiectivul major al echipei este, în fiecare an, câştigarea Ligii Campionilor, trofeele din Franţa fiind deja trecute la obinuinţă, dar nici în acest an parizienii n-au reuşit să ridice deasupra capului "urecheata".

Kylian Mbappe şi alţi doi jucători părăsesc PSG la finalul sezonului

Ca atare, la PSG se pregăteşte curăţenia de vară, cu jucători care au dezamăgit. În afara lui Kylian Mbappe, a cărui plecare de la Paris a fost deja confirmată de club, alţi doi jucători au intrat pe lista neagră şi, în vară, li se va deschide uşa plecării de pe Parc des Princes. Este vorba despre Fabian Ruiz şi Goncalo Ramos.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

La 22 de ani, abia transferat în vara lui 2023, Goncalo Ramos a dezamăgit la Paris. A marcat de 14 ori şi a livrat două pase decisive, însă în meciurile de Liga Campionilor nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Chiar şi în meciul cu Borussia Dortmund, în care a fost titular, a irosit şanse importante de a marca.

În ceea ce-l priveşte, Fabian Ruiz a jucat 33 de meciuri (2066 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de două ori şi a pasat decisiv de şase.

  • 65 de milioane de euro a costat transferul lui Goncalo Ramos de la Benfica la PSG

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: psgplecarimbappefabian ruizgoncalo ramoscuratenie 

viewscnt
Articole similare