Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exclus”. Vestea momentului dinspre Barcelona. Jucătorul-vedetă a anunţat ce vrea să facă: ”Sunt sigur”

”Exclus”. Vestea momentului dinspre Barcelona. Jucătorul-vedetă a anunţat ce vrea să facă: ”Sunt sigur”

FC Barcelona

Comentarii

Golgheterul celor de la Barcelona, Robert Lewandowski (35 de ani), a vorbit despre ce are de gând în continuare cu privire la cariera sa de jucător.

FC Barcelona a reuşit o victorie spectaculoasă contra celor de la Valencia, scor 4-2, în etapa a 33-a din Primera Division.

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick din La Liga şi a ajuns la 16 goluri stagionale. Golgheterul campionatului spaniol este ucraineanul Artem Dovbyk, de la Girona, cu 19 goluri.

A dat o ”triplă” şi a făcut anunţul aşteptat de fanii catalani: ”Mă simt foarte bine”

În ultima perioadă, au apărut mai multe informaţii conform cărora viitorul atacantului polonez la Barcelona ar fi incert şi că ar putea pleca din Spania, dar jucătorul a vorbit despre acest aspect la finalul meciului.

Lewandowski a negat orice astdel de zvon şi a subliniat faptul că vrea să-şi ducă la capăt contractul pe care îl mai are cu Barcelona, respectiv încă doi ani, club la care se simte foarte bine.

”Să îmi iau la revedere de a Barcelona vara aceasta este exclus. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am avut probleme în prima jumătate a sezonului, dar lucrurile au devenit mai bune în 2024. Atâta timp cât continui să mă simt bine ca acum şi observ că nimeni nu aleargă mai mult decât mine la antrenamente, vreau să joc.

În momentul acesta sunt sigur că mai continui cel puţin doi ani. Doar atunci când voi observa că nu mai sunt la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic şi când voi avea dureri voi începe să mă gândesc. Dar acum nu e cazul.

Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă, nici cu Arabia Saudită, nici cu Statele Unite. Nu are sens în acest moment. Când am 38 de ani şi vor veni durerile, trebuie să mă întreb dacă vreau să continui. Nu vreau să îmi fac planuri pe termen lung, dar sunt sigur că pot juca la cel mai înalt nivel până în 2026″, a declarat Lewandowski, potrivit Goal.

Robert Lewandowski a ajuns la Barcelona în 2022 şi a jucat 89 de meciuri pentru catalani, livrând 53 de goluri şi 17 pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonarobert lewandowskila liga 

viewscnt
Articole similare