Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pierde cu Rapid, dar Becali exultă: "Ne-am distrat în Giuleşti". Care e singurul jucător care l-a dezamăgit: "Poate pleacă şi el de la noi"

FCSB pierde cu Rapid, dar Becali exultă: "Ne-am distrat în Giuleşti". Care e singurul jucător care l-a dezamăgit: "Poate pleacă şi el de la noi"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-2, însă Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia echipei sale în Giuleşti.

"Eu sunt bucuros, 2-0 e un scor ok, au fost mai mult greşelile lui Vlad. Am avut şi copii de 15-16 ani în teren, mingea a fost mai mult la noi, să joci cu copii în teren şi să pleci pe contraatac... Copiii nu s-au descurcat deloc rău.

Eu nici nu am ce să comentez la acest meci, comentaţi voi în studio. Eu am vrut doar să ne distrăm şi noi în Giuleşti, am văzut la treabă nişte copii, nu mă mai interesează pe mine Rapid. Eu sunt campion, am 20 de puncte avans faţă de Rapid.

Mi-a plăcut toată echipa. Am avut posesie mai mare ca Rapid, mi-a plăcut toată echipa, mai puţin Vlad. A greşit la ambele goluri, dar nu mai are rost să spun despre băiat, poate îşi găseşte şi el să se ducă undeva" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rapid - FCSB 2-0

Rapid Bucureşti a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe campioana României, FCSB, în ultimul meci al Superligii din acest sezon.

Funsho Bamgboye a deschis scorul în Giuleşti, în minutul 11, nigerianul reluând în plasă mingea respinsă în faţă de Andrei Vlad la şutul lui Krasniqi. După gol, marcatorul a fost înlocuit, el acuzând probleme medicale. Portarul gazdelor, Ungureanu a respins excelent la lovitura de cap a lui Miculescu, din minutul 38, însă cei care au înscris au fost tot giuleştenii, în minutul 42, prin Petrila.

Ungureanu a mai avut o intervenţie la şutul lui Alhassan, din minutul 45+1, şi gazdele au intrat cu avantaj de două goluri la pauză.

S-a încheiat 2-0 pentru Rapid, care termină pe ultimul loc din play-off, al şaselea, cu 32 de puncte.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • RAPID: B. Ungureanu - Onea, Săpunaru (I. Cristea 46), P. Iacob, Borza - Oaidă, Kait (Emmers 46), Hasani (Papeau 64) – E. Krasniqi, A. Rrahmani (Burmaz 73), Funsho Bamgboye (Petrila 14). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ, Chiricheş, Panţîru (Luis Phelipe 64) – Baba Alhassan (Pandele 69), Lixandru, Al. Băluţă (M. Toma 78) – Antwi (Pădurariu 78), Miculescu, D. Popa (Radaslavescu 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare