Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă primul transfer al verii. Revenire de senzaţie la FCSB: ”Sunt şanse de 90%”

Gigi Becali anunţă primul transfer al verii. Revenire de senzaţie la FCSB:  ”Sunt şanse de 90%”

Superliga

Comentarii

FCSB a cucerit primul titlu de campioană după nouă ani de secetă. Roş-albaştrii au câştigat la pas campionatul, iar Gigi Becali a anunţat că va aduce întăriri în vară pentru ca echipa sa să se poată lupta cu şanse reale la grupele unei competiţii europene.

Gigi Becali a anunţat că primul transfer al verii este aproape rezolvat. Patronul FCSB este pe punctul de a repatria unul dintre cei mai emblematici jucători ce au îmbrăcat tricoul roş-albatru în ultimii ani, plecat în străinătate în schimbul unei sume importante de bani.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marea lovitură anunţată de Gigi Becali. Jucătorul revine la FCSB în vară: ”90% este rezolvat”

Gigi Becali a anunţat că sunt şanse foarte mari ca Florin Tănase să revină la FCSB din vară. Fostul căpitan al roş-albaştrilor a recunoscut de mai multe ori că nu ar refuza o revenire la formaţia bucureşteană, acesta păstrând constant legătura cu patronul FCSB, cu care are o relaţie foarte bună.

”Vor fi 6-7 transferuri. Cu Tănase sunt şanse mari, de aproape 90%. 10% rămân dacă îşi găseşte ceva care să-i convină. Dacă nu, el vine. Alibec şi Munteanu? Nu am vorbit încă. Stai să înceapă perioada de transferuri”, a spus Gigi Becali.

În prezent, Florin Tănase (29 de ani) evoluează pentru formaţia saudită Al Akhdoud, cu care are contract până la sfârşitul acestui sezon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În 2023, jucătorul crescut la Academia Hagi a plecat de la FCSB în Emiratele Arabe Unite în schimbul sumei de 3.000.000 de euro.

  • Cota de piaţă a lui Florin Tănase este estimată de Transfermarkt la 3.200.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare