Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica arată cu degetul spre un dinamovist, după U Cluj - Dinamo 3-3: "Când îţi face asemenea gafe..." | EXCLUSIV

Mihai Stoica arată cu degetul spre un dinamovist, după U Cluj - Dinamo 3-3: "Când îţi face asemenea gafe..." | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a scos în evidenţă gafa portarului dinamovist Adnan Golubovic (28 de ani) la golul de 2-2, din meciul cu U Cluj (3-3, în play-out-ul Superligii). Experimentatul conducător a spus că asemenea gafe nu pot fi preîntâmpinate de antrenor.

Dinamo şi U Cluj au remizat, scor 3-3, în etapa a 8-a din play-out-ul Superligii, la capătul unui meci nebun cu răsturnări de situaţie. Portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic, a "ajutat" la golul cu care clujenii au egalat la 2, pe Cluj Arena.

Adnan Golubovic, sub lupa lui MM Stoica: "Gafa lui te poate costa menţinerea pe prima scenă"

Mihai Stoica a subliniat gravitatea gafei lui Adnan Golubovic, deşi a spus că el "n-a arătat rău" în decursul acestui sezon pentru Dinamo. Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că antrenorul nu poate interveni să prevină sau să corijeze astfel de erori flagrante din partea jucătorilor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Când îţi face portarul asemenea gafă, nu cred că poate antrenorul să... Aia e o gafă care te poate costa menţinerea pe prima scenă. Un portar care n-a arătat rău anul ăsta, dar să faci aşa ceva. Are probleme la centrări. Sunt portari mari care au probleme la centrări", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Slovenul Adnan Golubovic a apărat poarta lui Dinamo în 41 de meciuri în acest sezon, timp în care în 9 dintre ele a reuşit să nu ia gol.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Adnan Golubovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adnan golubovicdinamogafasuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare