Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, nemilos după Dinamo - FC Voluntari 1-1: "Jucătorii nu fac nimic să ajute"

Mircea Lucescu, nemilos după Dinamo - FC Voluntari 1-1: "Jucătorii nu fac nimic să ajute"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost la meciul Dinamo - FC Voluntari 1-1, în Superligă, meci în care "câinii" şi-au jucat una dintre ultimele şanse la salvarea de la retrogradare în acest sezon. "Il Luce" a tras o concluzie alarmantă despre nivelul jucătorilor, dar a spus că "se poate întâmpla orice" în ultimele două etape.

Reputatul antrenor a avut un scurt dialog cu presa după meciul în care Dinamo a remizat, scor 1-1, cu FC Voluntari pe Arcul de Triumf şi i-a arătat cu degetul pe jucătorii echipei "alb-roşii", despre care a spus că presiunea mizei i-a făcut să joace şi mai slab decât sunt.

Dinamo, lupta pentru supravieţuire. Mircea Lucescu: "Orice se poate întâmpla în ultimele două etape"

"Il Luce" nu şi-a pierdut, totuşi, speranţa şi a spus că se poate întâmpla orice în ultimele două etape rămase de jucat în play-out, în speranţa că Dinamo nu va trece printr-o nouă retrogradare. Fostul antrenor dinamovist a spus că elevii lui Zeljko Kopic trebuie să-şi recapete moralul şi să creadă până la capăt în şansa lor.

"Jucătorii nu fac nimic pentru a ajuta. Dificil, sigur, îşi doresc foarte mult, de-aia apar şi multe greşeli în joc. Şi aşa calitatea tehnică nu-i prea ridicată, în momentul în care joacă sub presiunea asta greşelile se înlănţuie. Sunt şi greleşi tactice, tehnice. Ei trebuie să creadă, în primul rând. Au obligaţia! Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla", a spus Mircea Lucescu la finalul partidei.

Dinamo - FC Voluntari 1-1, în play-out-ul Superligii

Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii.

Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi Cascini ’37 pentru oaspeţi.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura (Bani ’85), Milanov (Politic ’59), Gnahore, Pavicic (Iglesias ’59), Amzăr (Borduşanu ’85) – Gregorio, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

FC Voluntari: J. Fernandez – Boboc (Paz ’85), Turda (Droppa ’85), Matricardi, Armaş, Aliji – Cascini (Carnat ’68), Crepulja, Raţă – Lambrinoc (R. Popescu ’68) – Nemec (Florea ’79).  Antrenor: Florin Pârvu.

Cartonaşe galbene: Velkovski ’70 / Aliji ’56, Popescu ’73, Turda ‘80

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Romică Bîrdeş - Robert Avram

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu, Mihăiţă Necula

Observatori: Cristina Babadac, Ion Marin

Afla mai multe despre: dinamomircea lucescusuperliga 

viewscnt
Articole similare