Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, ironii la adresa lui Neuer după gafa din meciul cu Real Madrid: ”Du-te la schi şi ia-l şi pe nea Tuchel cu tine!”

MM Stoica, ironii la adresa lui Neuer după gafa din meciul cu Real Madrid: ”Du-te la schi şi ia-l şi pe nea Tuchel cu tine!”
Comentarii

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

Mihai Stoica i-a ”taxat” pe Manuel Neuer şi pe Thomas Tuchel

Au marcat Joselu ’88, ‘90+1 pentru Real Madrid şi Davies ’68 pentru Bayern.

Bavarezii au ratat prezenţa în finală într-un mod absolut dramatic. Mai întâi au primit două goluri în decurs de doar trei minute, iar apoi au înscris în prelungiri, dar reuşita nu a fost validată. 

Mihai Stoica l-a ironizat pe Manuel Neuer pentru gafă, iar pe Thomas Tuchel pentru schimbările defensive făcute când Bayern avea 1-0.

”Du-te la schi, Manuele. Şi ia-l şi pe nea Tuchel cu tine să facă schimbări”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

 

Echipele care au evoluat:

  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde (Joselu ’81), Tchouameni (Diaz ’70), Kroos (Modric ’69) – Bellingham (Militao ‘90+10) - Vinicius, Rodrygo (Camavinga ’81). Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Bayern Munchen: Neuer - Kimmich, Dier, De Ligt, Mazraoui - Pavlovic, Laimer – Gnabry (Davies ’27), Musiala (Kim ’85), Sané (Muller ’76) – Kane (Choupo-Moting ’85). Antrenor: Thomas Tuchel.

Meciul a fost arbitrat de polonezul Szymon Marciniak.

În ultimul act, Real Madrid va întâlni Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de PSG, scor 1-0 în tur şi la fel, 1-0 în retur.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • Finala Ligii Campionilor se va disputa în data de 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

Real Madrid a câştigat de 14 ori principala competiţie intercluburi continentală, ultima dată în 2022. În timp ce, Borussia Dortmund a triumfat la o ediţie, în 1997.

Afla mai multe despre: mm stoicabayern neuer 

viewscnt
Articole similare