Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şucu îi ”păcăleşte” pe rapidişti? Zotta nu crede că Lucescu va ajung la Rapid: "Ce treabă are vârsta? Zici că dă cu sapa” | EXCLUSIV

Şucu îi ”păcăleşte” pe rapidişti? Zotta nu crede că Lucescu va ajung la Rapid: "Ce treabă are vârsta? Zici că dă cu sapa” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, anunţă că vrea să îl aducă pe legendarul Mircea Lucescu (78 de ani) în Giuleşti.

Lucescu, la Rapid? Zotta nu crede în această variantă

Rămasă fără principal după demiterea lui Cristiano Bergodi, Rapid este pregătită în prezent de interimarii Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi. Din vară, giuleştenii vor numi un alt antrenor.

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit că se află în negocieri cu Mircea Lucescu pentru ca reputatul antrenor să preia banca tehnică a echipei în noul sezon de Superligă.

Constantin Zotta, Dan Udrea, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au comentat posibilitatea ca Lucescu să ajungă pe banca Rapidului.

Constantin Zotta: ”Eu spun ce cred, da? Eu cred că este o variantă de a trage de timp, nu cred că Lucescu o să vină. E ce a făcut Burleanu. Lucescu ar putea să fie în anturaj de prietenie, să ajute, să fie ca un suport, dar să vină implicat Lucescu în orice poziţie... (n.r. de ce nu îl vedeţi implicat?) Pentru că este un club foarte riscant, are o imagine prea curată, prea frumoasă, plină de realizari. Şi ajunge cine ştie în ce conjunctură să te înjure lumea! 

Bogdan Cosmescu: Da vârsta nu conteaza, înţeleg, dar 79 de ani? Mi se pare mult să te bagi la o muncă de reconstrucţie! Aici trebuie să reconstruieşti ceva. E foarte mult de muncă. 

Basarab Panduru: Lucescu când a venit la Rapid in 97, restructurat şi organizarea clubului.

Dan Udrea: De ce nu ar face acum la fel?

Bogdan Cosmescu: De 79 de ani!

Dan Udrea: Şi ce treabă are? Zici că dă cu sapa pe bune, el dă niste idei, vede antrenamentele...”

Mircea Lucescu, care va împlini 79 de ani în iulie, este liber de contract din noiembrie, când a demisionat de la Dinamo Kiev. În iarnă, tehnicianul a fost ofertat de Beşiktaş, însă a refuzat, motivând că nu vrea să preia un club în mijlocul sezonului.

Lucescu a mai antrenat la Rapid în perioadele 1997-1998 şi 1999-2000. Alături de formaţia din Giuleşti a câştigat un titlu şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: rapidmircea lucescupanduruzotta 

viewscnt
Articole similare