Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Louis Munteanu! Anunţul momentului

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Louis Munteanu! Anunţul momentului

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani), atacantul pe care Fiorentina l-a împrumutat la Farul, atrage interes din partea altor cluburi de Superligă, FCSB şi Rapid, însă rămâne de văzut dacă italienii îl vor lăsa să plece sau nu! Agentul jucătorului a făcut un anunţ-surpriză despre viitorul lui Munteanu.

Pietro Chiodi, agentul lui Louis Munteanu, a vorbit despre viitorul atacantului, în condiţiile în care Rapid şi FCSB şi-au manifestat interesul pentru transferul său. El mai are contract cu Fiorentina până în vara lui 2025, după ce a fost achiziţionat de la Farul, echipa lui Gică Hagi.

Louis Munteanu, dorit degeaba de FCSB şi Rapid? "Fiorentina ia în calcul prelungirea contractului lui"

Fiorentina i-ar putea prelungi contractul lui Louis Munteanu, atacantul care are un sezon bun la Farul. Pietro Chiodi a anunţat, miercuri, că Fiorentina ia în calcul prelungirea contractului lui Louis Munteanu, pe care s-ar putea să-l păstreze în lotul echipe din Serie A.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Fiorentina ia în calcul o extensie a angajamentului lui Munteanu. Şi e posibilă inclusiv varianta de a-l păstra!”, anunţă agentul fotbalistului, Pietro Chiodi, conform sportpesurse.ro. Unul dntre elementele importante în deciza pe care o va lua Fiorentina este acela dacă Munteanu va prinde sau nu lotul României pentru EURO 2024, mai scrie sursa citată.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Louis Munteanu a jucat 34 de meciuri (2714 de minute) în toate competiţiile sezonului la Farul, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat cinci pase decisive.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanufiorentinacontractpietro chiodifcsbrapidfarul 

viewscnt
Articole similare