Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care a schimbat soarta calificării în finala Champions League! Neuer a gafat incredibil, iar Real Madrid a revenit senzaţional

VIDEO | Faza care a schimbat soarta calificării în finala Champions League! Neuer a gafat incredibil, iar Real Madrid a revenit senzaţional
Comentarii

Manuel Neuer (38 de ani), portarul care a scris istorie la Bayern Munchen, a oferit o gafă de zile mari şi i-a oferit lui Real Madrid şansa revenirii pentru calificarea în finala Champions League.

De aici a pornit revenirea senzaţională a lui Real Madrid! Manuel Neuer a gafat incredibil

A fost un retur de semifinală senzaţional la Madrid, acolo unde Real a învins-o pe Bayern Munchen cu 2-1, după 2-2 în tur. În minutul 87, echipa iberică era eliminată, dar totul s-a schimbat în decurs de trei minute. 

Germanii au visat 20 de minute că vor juca pentru meciul pentru titlul suprem în Europa, după golul superb al lui Davies, însă totul s-a năruit în doar câteva minute. 

În minutul 88, la o fază la care experimentatul Manuel Neuer părea că nu are nicio problemă, portarul gafat inexplicabil. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Vinicius a pătruns din lateral şi a tras cu pământul de la marginea careului. Deşi Neuer a părut că va controla balonul, el a scăpat mingea în faţă, iar Joselu doar a introdus mingea în poartă. 

A fost momentul decisiv al semifinalei, întrucât acelaşi Joselu a marcat golul de 2-1, după o fază care a fost analizată la VAR. 

Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până în iunie 2025. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Neuer a ajuns la Bayern de la FC Schalke 04 în 2011 şi este căpitanul echipei din 2017. El a reuşit de două ori cu FC Bayern (2013, 2020) tripla Liga Campionilor, Bundesliga şi Cupa Germaniei, precum şi câştigarea Cupei Mondiale a Cluburilor de două ori, în aceiaşi ani. A fost campion în Bundesliga de 11 ori şi a câştigat Cupa Germaniei de şase ori. A jucat peste 500 de meciuri în tricoul lui Bayern. 

Neuer este, de asemenea, cel mai selecţionat portar al Germaniei şi a făcut parte din echipa care a câştigat Cupa Mondială în 2014.

Afla mai multe despre: manuel neuergafa manuel neuerreal madrid bayern munchen 

viewscnt
Articole similare