Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic strânge rândurile înaintea ultimelor două jocuri din campionat: ”Acum e cel mai greu moment”

Zeljko Kopic strânge rândurile înaintea ultimelor două jocuri din campionat: ”Acum e cel mai greu moment”

Superliga

Comentarii

Zeljko Kopic a tras concluziile, la finalul partidei dintre Dinamo şi FC Voluntari, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Dinamo a remizat, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii României. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi Cascini ’37 pentru oaspeţi.

Ce a declarat Zeljko Kopic, după Dinamo - Voluntari 1-1

”Nu am văzut, nu vreau să comentez arbitrajul. E foarte greu, nu e totul în mâinile noastre. Azi trebuia să câştigăm, dar nu mai controlăm noi totul.

A fost al treilea meci în şapte zile. Avem timp să ne gândim la următorul meci. Avem destul timp. Băieţii au înţeles situaţia. În ultimele jocuri am luat goluri în ultimele minute. Azi am luat în prima repriză.

Normal că sunt supăraţi suporterii. Ei sunt mereu în spatele nostru şi ne susţin. E responsabilitatea mea, a noastră să facem lucrurile mai bune.

Această perioadă a fost foarte grea. Acum e foarte greu, pentru că sunt doar două jocuri. Acum e cel mai greu moment”, a spus Zeljko Kopic, după Dinamo - FC Voluntari 1-1.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul Universităţii Cluj. În ultimul meci din play-out, ”câinii” vor primi vizita UTA-ei.

Afla mai multe despre: superligadinamofc voluntari 

viewscnt
Articole similare