Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, intervenţie fulger după înfrângere! A anunţat ce se întâmplă şi a plecat

Dan Şucu, intervenţie fulger după înfrângere! A anunţat ce se întâmplă şi a plecat

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, a oferit o nouă declaraţie scurtă, după un nou rezultat negativ în play-off-ul Superligii. Afaceristul a transmis că marţi este o zi importantă.

Dan Şucu a spus câteva cuvinte după Rapid - Sepsi 0-1 şi a plecat: "Mâine..."

Sepsi OSK a învins luni seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Debeljuh i-a adus echipei lui Cristiano Bergodi a patra înfrângere consecutivă, în prelungirile partidei din Giuleşti. 

Spiritele s-au încins pe stadion, după fluierul de final al arbitrului. Suporterii au cedat şi au lansat un val de ironii şi jigniri la adresa echipei Rapid

De altfel, spre finalul partidei Dan Şucu a fost surprins abătut, din nou, dezamăgit de ce i s-a putut întâmpla Rapidului în play-off, unde a ajuns pe locul al cincilea, la 16 puncte de liderul FCSB, deşi distanţa a fost de patru puncte. 

Acţionarul majoritar a fost aşteptat de reporteri la intrarea în parcare, iar Dan Şucu a anunţat o decizie importantă care se va lua marţi, în cadrul clubului. 

"În seara asta nu avem nimic să spunem. Mâine clubul va lua o decizie", a transmis, pe scurt, Dan Şucu, în faţa reporterilor.  

Lui Cristiano Bergodi i s-a cerut demisia din părtea suporterilor, iar în acest moment postul său este vulnerabil. 

Întrebat dacă decizia va fi în privinţa lui Cristiano Bergodi, acţionarul majoritar şi-a continuat drumul: "Vă rog frumos", a adăugat afaceristul, în mers spre maşină.

Dinspre Sepsi, Marius Ştefănescu s-a declarat surprins de tratamentul la care a fost supus de rapidişti

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapidcristiano bergodi rapiddan sucu rapid sepsi 

viewscnt
Articole similare