Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce le-au scris suporterii rapidiştilor pe banca de rezervă, în plină perioadă de criză pentru echipa lui Cristiano Bergodi

FOTO | Ce le-au scris suporterii rapidiştilor pe banca de rezervă, în plină perioadă de criză pentru echipa lui Cristiano Bergodigalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid trece prin cea mai dificilă şi încordată perioadă de-a lungul acestui sezon, iar fanii au decis să-şi încurajeze favoriţii într-un mod inedit.

Suporterii giuleşteni, mesaje speciale pentru jucătorii lui Bergodi. Rapid, meci extrem de important în Giuleşti contra lui Sepsi

Rapid o întâlneşte pe Sepsi astăzi, 20 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a cincea din play-ouff-ul Superligii României.

Giuleştenii trec printr-o serie dezastruoasă de rezultate. De când au învins-o pe marea rivală FCSB, în ultima etapă din sezonul regular, scor 4-0, giuleştenii nu au mai obţinut nici măcar un punct.

De la intrarea în play-off, Rapid a înregistrat trei eşecuri în primele trei etape. Astfel, trupa lui Bergodi a pierdut cu Farul în Giuleşti (1-2), în deplasarea de la Craiova cu Universitatea (1-2) şi, din nou, pe teren propriu cu CFR Cluj (1-4).

Iar acum urmează meciul cu Sepsi, iar echipa Rapidului a primit încurajări speciale de la suporterii giuleşteni.

Mai exact, pe acoperişul interior al băncii de rezerve a Rapidului sunt scrise mesaje de încurajare de la fani, mesaje pe care unii dintre jucătorii lui Bergodi le-au citit. Andrei Borza a fost unul dintre ei. Rămâne de văzut ce impact vor avea aceste mesaje în meciul cu Sepsi.

În clasamentul din Superligă, Rapid ocupă locul 5, cu 28 de puncte şi cel mai slab golaveraj din play-off (-5), în timp ce Sepsi este a şasea clasată, cu 24 de puncte.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperligafcsb rapid 

viewscnt
Articole similare