Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia pe care o va lua marţi Dan Şucu. Panduru l-a citit pe patronul de la Rapid şi a făcut anunţul cu privire la Cristiano Bergodi | EXCLUSIV

Decizia pe care o va lua marţi Dan Şucu. Panduru l-a citit pe patronul de la Rapid şi a făcut anunţul cu privire la Cristiano Bergodi | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid trece prin cel mai complicat moment al sezonului, dar şi de când clubul de lângă Podul Grant a fost preluat de Dan Şucu. După patru etape din play-off, giuleştenii au acumulat fix zero puncte, iar situaţia lui Cristiano Bergodi atârnă de un fir de aţă.

Rapid a pierdut şi cu Sepsi, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a patra din play-off-ul Superligii României. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. Astfel s-a bifat prima victorie a covăsnenilor în acest sezon din play-off.

Situaţia de la Rapid, în aer. Ce se întâmplă cu Bergodi. Decizia pe care o va lua Dan Şucu

La finalul meciului, experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu, au dezbătut cele întâmplate în Giuleşti.

”Mă surprinde că a ajuns atât de jos într-un timp atât de scurt. Pe mine nu mă surprind schimbările astea pentru că ăsta e stilul Bergodi. Când echipa câştigă, Bergodi nu face vreo schimbare în primul 11, iar când echipa are o perioadă mai proastă, face schimbări. El asta face”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Zotta a completat: ”Chiar nu mă aşteptam să văd acum o astfel de atitudine şi un astfel de comportament al jucătorilor. Parcă încă de la început s-a văzut că ăsta va fi finalul. După cum au început meicul, aşa a fost până la sfârşit.

Sepsi a controlat meciul, a avut mai multe ocazii, mai multă personalitate. Nu am văzut reactivitate la jucătorii Rapidului. Am văzut o blazare, o atitudine că s-au săturat de campionat. Nu mă aşteptam să văd un astfel de meci”.

După ce au văzut flash-interviul lui Dan Şucu, cei trei analişti au fost întrebaţi ce părere au cu privire la relaţia dintre patronul Rapidului şi antrenorul Cristiano Bergodi.

  • Cosmescu: ”Eu cred că îl va menţine”
  • Zotta: ”Cred că îl va da afară”
  • Pandi: ”Analizându-l aşa, eu cred că îl dă afară”

În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5 din campionat, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este ultima clasată din play-off, dar a acumulat 27 de puncte.

De altfel, echipa giuleşteană este singura din tot campionatul românesc care nu a reuşit să obţină nici măcar un singur punct de când a început faza de play-off/play-out.

Afla mai multe despre: rapiddan sucucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare