Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefănescu a avut un mesaj pentru fanii Rapidului, pentru felul în care a fost tratat în Giuleşti: "Nu mă aşteptam la o asemenea reacţie"

Ştefănescu a avut un mesaj pentru fanii Rapidului, pentru felul în care a fost tratat în Giuleşti: "Nu mă aşteptam la o asemenea reacţie"

Rapid

Comentarii

Marius Ştefănescu, atacantul echipei Sepsi OSK, spune că nu s-a supărat pe suporterii Rapidului care l-au înjurat pe tot parcursul meciului pe care covăsnenii l-au câştigat în Giuleşti, luni seara, scor 1-0.

Marius Ştefănescu: "Erau foarte importante cele trei puncte în cursa pentru Europa"

Sepsi OSK a învins luni seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii.

Acuzaţiile acţionarului de la Rapid, Victor Angelescu, la adresa lui Marius Ştefănescu, cel despre care a spus că nu evoluează intenţionat contra FCSB, au avut urmări în Giuleşti. 

Suporterii "vişinii" l-au înjurat, iar atacantul lateral de la Sepsi a reacţionat, surprins de tratamantul la care a fost supus. 

„Sunt fericit pentru victorie! Erau foarte importante cele trei puncte, ca să ne menţinem acolo, în cursa pentru Europa. 

(n.r. - Debeljuh i-a dedicat golul, pentru că Ştefănescu a fost ţinta injuriilor suporterilor rapidişti pe tot parcursul meciului) Nu mă aşteptam la o asemenea reacţie, dar este treaba lor. Nu am declarat niciodată că nu îmi doresc să joc aici. Probabil că este vorba de povestea aceea că nu vreau să joc cu FCSB. Nu sunt supărat. Eu îmi fac doar treaba. 

Am câştigat pentru că i-am analizat foarte bine, e clar că o echipă nu este cu moralul sus după trei înfrângeri, dar ne bucurăm că am câştigat noi meciul”, a declarat Marius Ştefănescu, după ce Rapid a fost răpusă de Sepsi, scor 1-0, în etapa a patra din play-off-ul Superligii. 

Afla mai multe despre: rapid sepsimarius stefanescumarius stefanescu rapid sepsi 

viewscnt
Articole similare