Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Bogdan Lobonţ începe meciul cu Universitatea Craiova cu un portar de 17 ani! Cine este înlocuitorul lui Marian Aioani

Surprinzător! Bogdan Lobonţ începe meciul cu Universitatea Craiova cu un portar de 17 ani! Cine este înlocuitorul lui Marian Aioani

Rapid

Comentarii

Bogdan Lobonţ a optat să îl titularizeze, în premieră în acest sezon, pe Bogdan Ungureanu, un portar în vârstă de 17 ani crescut la Rapid.

În completă criză de soluţii pentru postul de portar, după o prestaţie modestă a lui Virgil Drăghia la Ovidiu, în faţa Farului, Bogdan Lobonţ a decis să tituarizeze în premieră un nou goalkeeper, în poarta celor de la Rapid.

George Ungureanu, varianta surprinzătoare aleasă de Bogdan Lobonţ

Este vorba de George Ungureanu, un portar în vârstă de 17 ani născut în 2007, cu o singură altă prezenţă la nivel de seniori.

Ungureanu a bifat patru minute în ultima partidă a rapidiştilor din sezonul trecut, o victorie în faţa rivalilor de la FCSB, cu scorul de 5-1, în contextul în care situaţia din clasament era deja clarificată în acel moment.

După accidentarea lui Marian Aioani, singurele variante ale lui Bogdan Lobonţ, pentru postul de portar, sunt Virgil Drăghia şi George Ungureanu. Drăghia a bifat doar trei partide în toate competiţiile în tricoul "alb-vişiniu", în această stagiune.

George Ungureanu este un produs al academiei Rapidului iar cota sa de piaţă, conform transfermarkt.com este de 50.000 de euro. Ungureanu a bifat multiple prezenţe pentru naţionala României U17, cât şi U16, atât în meciuri oficiale cât şi în diferite partide amicale.

Rapid este pe locul cinci înainte de duelul cu Universitatea Craiova, cu 29 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 34 de puncte, şi speră să încheie sezonul pe poziţia secundă, pentru a-şi asigura prezenţa în preliminariile cupelor europene, în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: george ungureanurapiduniversitatea craiovabogdan lobontsuperligavirgil draghiamarian aioani 

viewscnt
Articole similare