Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mourinho, back in business! Destinaţie-surpriză: "Ofertă multimilionară"

BREAKING | Mourinho, back in business! Destinaţie-surpriză: "Ofertă multimilionară"
Comentarii

Liber de contract după plecarea de la AS Roma, Jose Mourinho (61 de ani) a primit "o ofertă multimilionară" pentru revenirea în fotbal. "Specialul" nu a mai antrenat de când a fost îndepărtat de pe banca Romei, deşi numele său a fost "legat" de mai multe cluburi, din Europa şi din afara "Bătrânului Continent".

Numele lui Jose Mourinho atrage în continuare interes, chiar dacă în ultimii ani performanţele sale la echipe au scăzut. Cu AS Roma a câştigat Conference League şi a dus echipa în finala Europa League în sezonul trecut, iar acum a primit "o ofertă multimilionară" din zona arabă.

Jose Mourinho a primit "o ofertă multimilionară" din partea arabilor de la Al Qadisiya

Jose Mourinho este dorit de Al Qadisiya, în Arabia Saudită, echipă din partea căreia "Specialul" a primit "o ofertă multimilionară", potrivit jurnalistului Ben Jacobs, sursă citată de site-ul fichajes.net. Astfel, managerul portughez poate lua drumul Arabiei Saudite, după ce mai mulţi jucători importanţi din Europa au ajuns în zona Golfului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Al Qadisiya arată interes concret pentru Jose Mourinho, iar negocierile se pot mişca repede în următoarele săptămâni", scrie sursa citată.

Jose Mourinho are un CV bogat, important: două Ligi ale Campionilor, două Europa League, un trofeu Conference League, titlul în Premier League, Serie şi în Spania, dar şi în Portugalia. De asemenea, Jose Mourinho a fost declarat de patru ori cel mai bun antrenor din lume (2003, 2004, 2009 şi 2011).

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: jose mourinhoofertaal qadisiyaarabia sauditacampionate 

viewscnt
Articole similare