Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E bătut în cuie! Patru fotbalişti de la Barcelona vor rămâne la echipă şi din sezonul următor. Lewandowski NU este pe listă

E bătut în cuie! Patru fotbalişti de la Barcelona vor rămâne la echipă şi din sezonul următor. Lewandowski NU este pe listă

La Liga

Comentarii

Postul RAC1 anunţă că FC Barcelona i-a declarat intransferabili pentru patru dintre jucătorii săi în această vară: portarul Ter Stegen, mijlocaşul Gavi (19 ani) şi cele două noi achiziţii de vara trecută, Pau Cubarsí (17 ani) şi Lamine Yamal (16 ani).

Clubul a precizat că nu va lua în considerare nicio ofertă pentru aceşti patru jucători, indiferent de suma oferită, informează RAC1.

Pe de altă parte, clubul catalan ar fi deschis la vânzarea altor componenţi ai lotului, precum Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Raphinha şi francezul Jules Koundé, ale căror transferuri le-ar permite să recruteze noi jucători.

Mijlocaşul Oriol Romieu pare, de asemenea, să fie pus pe lista de transferuri şi ar putea reveni la Girona, unde a jucat sezonul trecut, după cum a recunoscut antrenorul clubului, Míchel Sánchel. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Ferran Torres, pentru care FC Barcelona ar dori să găsească un nou club.

Cazul lui Robert Lewandowski este mai complicat: în timp ce polonezul nu doreşte să plece, potrivit The Sun, atacantul Darwin Nunez, care joacă în prezent la Liverpool, a devenit prioritatea clubului catalan pentru a-l înlocui, dar dificultăţile financiare ale Barcelonei ar putea face imposibil un transfer.

Afla mai multe despre: laligabarcelona 

viewscnt
Articole similare