Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lando Norris, felicitat de un nume uriaş după victoria de la Miami: „Mi-a spus că a fost talismanul meu norocos!”

VIDEO | Lando Norris, felicitat de un nume uriaş după victoria de la Miami: „Mi-a spus că a fost talismanul meu norocos!”

Formula 1

Comentarii

Lando Norris (McLaren) a obţinut, duminică, la Marele Premiu de la Miami prima victorie din cariera sa în Formula 1.

Lando Norris a fost felicitat de un nume uriaş după cursa de la Miami

Pilotul britanic a primit numeroase felicitări, inclusiv din partea lui Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite şi candidat la următoarele alegeri.

"M-a văzut şi a venit să mă felicite. Mi-a spus că a fost talismanul meu norocos (înainte de start, fostul preşedinte al SUA a vizitat standul McLaren). Nu ştiu dacă va mai veni la alte curse", a spus Norris.

Lando Norris a fost felicitat şi de Max Verstappen, triplul campion mondial în exerciţiu şi actualul lider al campionatului, care a terminat al doilea la Miami.

"A trecut mult timp (Norris urcase deja de 15 ori pe podium înainte de a câştiga un GP) şi sunt foarte fericit că am fost învins de Lando astăzi (duminică). Chiar a meritat-o", a declarat pilotul olandez.

Lando Norris (McLaren) a produs o surpriză mare duminică seară în Formula 1, el câştigând Miami Grand Prix, a şasea etapă a sezonului.

Pentru britanic este primul succes în Formula 1.

 

Afla mai multe despre: lando norrisformula 1mclaren 

viewscnt
Articole similare