Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după victoria celor de la FC Botoşani, rezultat care o poate retrograda pe Dinamo

Reacţia lui Mihai Stoica după victoria celor de la FC Botoşani, rezultat care o poate retrograda pe Dinamo

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Stoica a transmis pe reţelele de socializare un mesaj pentru cei de la FC Botoşani, după victoria moldovenilor în faţa celor de la Petrolul Ploieşti.

FC Botoşani a învins-o pe Petrolul Ploieşti într-un meci crucial în campania formaţiei botoşănene de a se salva de la retrogradarea în liga secundă. Echipa antrenată de Bogdan Andone, fostul antrenor principal al celor de la FCSB l-a bucurat pe Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a oferit o reacţie amuzantă pe reţelele de socializare.

Mesajul transmis de Mihai Stoica

"Viaţa mea o’mpart alături de Botoşani.", a scris Mihai Stoica, pe Instagram. 

Mesajul transmis de oficialul celor de la FCSB este însoţit de o poză a sa, din perioada în care Bogdan Andone se afla în staff-ul FCSB-ului, drept antrenor principal al echipei "roş-albastre".

FC Botoşani a părăsit, pentru moment, "zona roşie" a clasamentului din play-out. Botoşănenii sunt pe locul 12, poziţie care o menţine în prima divizie, fără disputarea unui baraj de menţinere, împotriva unei echipe din eşalonul secund.

În următoarea etapă, echipa lui Bogdan Andone revine pe teren propriu pentru un nou meci crucial, cel cu FC Voluntari. În cazul unei victorii, FC Botoşani s-ar îndepărta la patru puncte de formaţia ilfoveană, care ocupă în prezent locul 13 în clasament.

În celălalt capăt al clasamentului, FCSB a cucerit în mod oficial titlul de campioană, după victoria de pe teren propriu împotriva campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa, cu scorul de 2-1.

FCSB mai are trei partide de disputat înainte de sfârşitul acestui sezon. În deplasare, cu Universitatea Craiova, pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj şi pe terenul rivalei Rapid Bucureşti, în ultima etapă. La capătul partidei de pe Arena Naţională, în faţa celor de la CFR Cluj, jucătorii celor de la FCSB vor primi trofeul de campioană a României.

Afla mai multe despre: mm stoicabogdan andonefc botosanidinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare