Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nervii au cedat! Fanii Petrolului i-au băgat în şedinţă pe jucători după înfrângerea cu Botoşani

VIDEO EXCLUSIV | Nervii au cedat! Fanii Petrolului i-au băgat în şedinţă pe jucători după înfrângerea cu Botoşani

Superliga

Comentarii

Petrolul a început să tremure în lupta pentru evitarea retrogradării, după eşecul cu FC Botoşani din etapa a şaptea a play-out-ului, scor 1-2.

Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti, Miron marcând în minutul 5, după o greşeală a lui Ţicu. Ploieştenii au restabilit egalitatea după numai şapte minute, prin Irobiso, după o serie de greşeli ale apărării botoşănene. În minutul 66 gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Musi.

Arbitrul Florin Andrei nu a acordat iniţial nimic, dar după o analiză VAR care a durat patru minute a revenit şi a dictat penalti pentru Petrolul. A executat Sergiu Hanca, dar portarul Kukic a apărat şutul mijlocaşului petrolist, iar Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87.

FC Botoşani s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 6, cu 24 de puncte, în timp ce Petrolul e pe locul 5, cu 26 de puncte. Până la finalul play-out-ului mai sunt doar două etape.

Nu doar suporterii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării! Fanii petrolişti le-au cerut explicaţii jucătorilor

La finalul partidei, un grup numeros de suporteri ploieşteni i-au aşteptat pe jucători la ieşirea din stadion şi le-au cerut explicaţii pentru rezultatele slabe din ultima vreme. În ultinele cinci etape, Petrolul a bifat o singură victorie, 2-1 pe terenul lui ”U” Cluj.

În ultimele două etape din campionat, galben-albaştrii vor primi vizita Oţelului, iar apoi se vor deplasa pe terenul Politehnicii Iaşi.

”Dacă ne băgaţi în <<B>>, vă rupem picioarele” şi ”Ruşine să vă fie” au fost doar câteva dintre scandările fanilor de pe Ilie Oană.

  • VIDEO cu rezumatul partidei Petrolul - FC Botoşani 1-2

Afla mai multe despre: petrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare