Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, nemilos la adresa unui jucător de la CFR Cluj. "Briliantul" îi spulberă speranţele lui Varga: "Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el"

Adi Mutu, nemilos la adresa unui jucător de la CFR Cluj. "Briliantul" îi spulberă speranţele lui Varga: "Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a analizat partida dintre fosta sa echipă şi FCSB.

Liderul din Superliga s-a impus cu scorul de 1-0 în Gruia, iar Florinel Coman a strălucit încă o dată în tricoul lui FCSB. Forma excelentă a lui Coman a atras un interes major din zona Golfului. Şeicii din Qatar s-au interesat în mod direct de "şeptarul" celor de la FCSB.

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj a apreciat prestaţia lui Coman, şi crede că un transfer în Qatar o va slăbi considerabil pe FCSB, mai ales în contextul în care "roş-albaştrii" vor ataca preliminariile UEFA Champions League.

"Nu văd cine din România îl poate înlocui pe Coman, în acest moment. Este decisiv, a ajuns la o maturitate fotbalistică clară. Plecarea lui va fi un minus cert. Ca să intri în grupele Ligii Campionilor îţi mai trebuie alţi jucători de valoarea lui, să adaugi, nu să pierzi.

Este un jucător care poate veni cu o sclipire în momentele când jocul nu merge. De aceea şi câştigă FCSB campionatul, că are un jucător precum Coman care execută perfect o lovitură liberă", a spus Adi Mutu, la Fanatik.

"Briliantul" nu i-a menajat, însă, pe foştii săi elevi. Mutu a evidenţiat forma slaba a lui Philip Otele, fotbalistul pe care Nelu Varga vrea să obţină şase milioane de euro, din străinătate, în această vară.

Otele nu a reuşit să marcheze pentru CFR Cluj de la începutul play-off-ului, fapt care l-a convins şi pe Gigi Becali să se reorienteze.

Adrian Mutu: "Uitaţi-vă la Coman, apoi la Otele"

"Nu cred că FCSB îl vrea pe Otele, e prea scump. În plus, el nu a marcat un gol în play-off. Uitaţi-vă la Coman, apoi la Otele. Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el. Să îl dea acum cu 300.000, poate nu îi ia nici pe ăia. Nu ai cum să vinzi un jucător care nu face diferenţa în play-off.

Sunt sigur că Gigi nu îl vrea cu adevărat, face parte din strategia lui, aşa procedează el şi face foarte bine. FCSB ia campionatul fără un număr 9 clasic, dacă avea şi un atacant precum Compagno, care a marcat în jur de 20 de goluri atunci, cred că terminau la 30 de puncte avans", a mai spus Mutu.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutuflorinel comanphilip otelenelutu vargafcsb 

viewscnt
Articole similare